Tuesday, August 24

College Life.


Tahun 1 Freshman
hidup enjoy macam still dalam mood foundation year. hampir setiap weekend keluar beronggeng. study jadi benda paling last dalam list.

Tahun 2 Sophomore
tahun berdrama swasta. bagus juga ada fasa sebegini sebab masing-masing mula belajar cuba untuk jadi lebih baik. so it shall be called as tahun kematangan ataupun, tahun kemuncungan kuasa dua.

Tahun 3 Junior
saya tahu saya ada awesome housemates, darling girlfriends. dan yang utamanya, a happening year. saya mula sayang semua orang.

Tahun 4 Senior
tahun akhir hopefully we'll create as much memories as possible. tapi haruslah yang gembira je. dah nama pun senior year mestilah semua orang jangan ada gaduh-gaduh lagi. saya nak senyum je sepanjang tahun ni sampai tulang pipi jadi penat. wah gitu.


because i know one day i'm going to miss my college life.