Friday, October 17

7 weird stuff bout me

Di tag oleh En.Khairi di ptg Jumaat yang mulia tapi sgt bosan dan sgt kenyang. Menu lunch hari ni 'sgt Jumaat' smp rasa ade kt Malaysia.Kurma ayam homecoming Allen Park name dia.Haha.So,here the tag goes..

Rules-
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blo
g

7 weird stuff about me

1)Suka makan durian tapi,

Akan hanya makan durian tu apabila ia raw. Dia takkan makan durian yang telah di modify jadi benda lain. Seperti pulut durian,ice-cream durian,ape ape jenis bnda lagi la pasal durian yg di ubah suai. Tapi,makan tempoyak plak.Cne tu?

2)Pernah kena tahan di LAX,Los Angeles Airport.
Kenapa. Adakah kerana muka ku ini yang terlalu terrorist? Atau mungkin ku membawa dadah masuk ke negara ini? Oh tidak. Semuanya gara-gara kepit rambut yang diperbuat dari besi or steel or besi la. Ala,kepit rmbt yang buat sanggul tu. Yang tajam gila tu. Adoi! Is it consider as weird? wateva.haha

3)Tak minat langsung ngn biology
Tp at last ambil degree in biotech. Gila? Yes,quite insane. Dulu nak jadi peragawati. Tp,tak cukup tinggi. Tak smp pun tinggi 5'8.Nak jd pramugari gk. Cz nk travel around the world, tp takut lak bila dgr cite kapal terbang terhempas jatuh dlm lautan Atlantik. To xpe la.Guna duit JPA la travel. Haha.


4)Pernah bela(dgn pnuh kasih syg) 4 ekor kure-kure.
Ni hadiah buffday from housemate masa stadi kt Intec,Shah Alam dulu. Name mereka. Coca,Cola,Kiki and Lala. Haha.Tapi Cola mati after sebulan. Then before nak g US,terpaksa la lepaskan dorg kt laut. Sgt tragik.Huhu.


5)Selalu bertukar name panggilan
Kat sekolah rendah,org panggil mirah. Masuk skolah menengah,kwn kwn panggil kure sbb mkn lmbt. Msk Intec,org panggil Mirae.Ntah nape la panggil cmni. Msk Penn State Uni, org panggil Nonie. Then mat salleh panggil Amy. Sng sket nk sebut kan. Kt clas ESL,my lecturer panggil Amira C cz ade lagi satu Amira dlm clas tu. Haha.Kdg2,rs cm spice girl je. Ala,Mel B and Mel C tu. =P

6)Am naturally blonde.
Rambut kuning beb
Ptui.Ptui.Ptui

7)Pakai jeans size 0.Sama cm Victoria Beckham!
Ptui.Ptui.Ptui.Hahahaha


7 people I would like to tag are;
-Ayuni
-Maira Adreanna
-Muni
-Egy
-Shafar
-Lynn
-Bit,Nad+Mard